Slider
About short

GÖÇMEN EMEKÇİLERE YARDIM İÇİN BURDAYIZ

Göçmen işçi ve emekçiler göçmenlikten kaynaklı yasal başvurular, yerleşim ve geleceğe dair belirsizlik gibi sorunların yanında ülke yaşamını belirlemeye devam eden geçim krizi, konut, sağlık, eğitim, çalışma ve ücret sorunlarıyla da karşı karşı kalmakta. Sosyal destekler budanmaya devam ederken, bütçeleri kesilerek iflasın eşiğine getirilen belediyeler; konut, eğitim ve bakım hizmetlerini veremez konuma getirilmiş durumda. Sağlık sistemi çöküşünü sürdürüyor ve bizler için bu daha az yerel GP hizmeti, daha uzun süre hastane randevusu için bekleme ve sağlığımızın giderek bozulması anlamına geliyor. Bunlar yetmiyormuş gibi emekçilerin demokratik hakları da artan ırkçılık ve gericilikle daha da güdükleştiriliyor, ortadan kaldırılmaya çalışılıyor. Göçmenlik karşıtı yasalar, ilticacıları başka ülkelere gönderme girşimleri, yaklaşan seçimlerle tırmandırılan ırkçı ve gerici söylemler bu politikaları yeterince örnekliyor. Tüm bunların yanında toplumsal ve uluslararası barışın tehdit altına girmesi sadece artan enerji faturalarına yansımıyor, toplum kesimleri arasında öryargıları körüklüyor –yerli ve göçmen emekçilerin onyıllardır kurdukları birliği geriletiyor.

Ülkenin birçok diğer emekçi örgütü gibi Day-Mer, bir yandan yerli ve göçmen emekçilerin ortak sorunları etrafında ortak mücadelesini yükseltmek üzere çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da göçmen emekçilerin karşılaştıkları sorunlarla ilgili desteğini sürdürüyor.

Göçmen emekçileri sorunlarına sahip çıkmaya, emekçilerin birliğini güçlendirmeye ve Day-Mer ve çalışmalarını desteklemeye çağırıyoruz.

DAY-MER Bağış Hesabı:

Hesap Adı:Day-Mer Turkish & Kurdish Community Solidarity Centre

Banka:TSB

Sort Code:30 98 14

Hesap no:00283464

youth women box

Gençlik Servisi

Daha fazla...

Kadın Hizmetleri

Daha fazla...

Education culture box

Eğitim Hizmetleri

Daha fazla..

Daha fazla...

Key Health Info

Sağlık Bilgilendirme

Koronavirüs (Covid-19) ile ilgili bilgilendirme ve hizmetler için lütfen aşağıdaki linklere tıklayınız:

Birleşik Krallık Hükümeti Direktifleri

Ulusal Sağlık Servisi NHS() Coronavirus (COVID-19) Websitesi

Drop educcation box
Blog box home
Daymer Calendar
< Mart 2024 >
PzrPztSalÇrşPrşCumCts
25 26 27 28 29 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
THE IMPACT OF COVID-19 ON THE LIVING CONDITIONS OF NORTH LONDON’S TURKISH/KURDISH MIGRANT COMMUNITIES

THE IMPACT OF COVID-19 ON THE LIVING CONDITIONS OF NORTH LONDON’S TURKISH/KURDISH MIGRANT COMMUNITIES

Please participate in the research using the links below for the English or Turkish questionnaire:

Home covid19

TOPLUMLARI DESTEKLEMEK İÇİN BURADAYIZ

Ağırlıklı olarak Türk, Kürt, Kıbrıs Türk, Alevi topluluklarının üyelerine hizmet veren bir toplum kuruluşu olarak, Bu istisnai zamanlarda hizmet kullanıcılarımızı, üyelerimizi, gönüllülerimizi ve çalışanlarımızı desteklemek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Web sitemiz, sosyal medya ve e-haberler aracılığıyla önemli bilgileri ve yönlendirmeleri paylaşmaya devam edeceğiz.

Detaylar

splash